Aan tafel

Amerika is niet alleen het land van fast food. Wie op zoek gaat naar de essentie van de Amerikaanse keuken, ziet dat het een combinatie is van traditie en innovatie. Recepten van immigranten worden met durf omarmd en aangepast. Dat is de keuken die u in B&B 7de Hemel kunt verwachten.

ONTBIJT

’s Morgens wordt een drie-gangen-ontbijt geserveerd. Waarom? Omdat we zelf de ontbijten van onze b&b-gastheer in Sequim, in de staat Washington, nooit zijn vergeten. Denk aan gerechten als meloensoep met munt, roerei met salsa en bosbessenmuffins of grapefruit met ahornsiroop, pittige worstjes en broodpudding met frambozen.

Theo en Loes: “Wat een verwennerij!”
Mieke en Wim: “We hebben genoten van jullie culinaire verrassingen.”

 

AVONDMAALTIJD OP VERZOEK

In de omgeving zijn verschillende uitstekende restaurants, zoals Hotel Jans in Rijs, De Koebrug in Stavoren of De Potvis in Stavoren. Maar wellicht heeft u niet altijd zin om ’s avonds nog de deur uit te gaan. In het weekend serveren we op verzoek een diner dat bestaat uit drie gangen en koffie na. Maximaal één keer per weekend. U geeft uw allergieën en afkeren op, en wij houden er rekening mee bij het samenstellen van het menu. Een paar van de favoriete gerechten van het huis zijn grote garnalen met bacon, kabeljauw met een pecankorstje en biefstukreepjes met Seelbach steaksaus. Door de week koken wij op verzoek een eenvoudige eenpansmaaltijd zoals boeuf en daube of spaghetti met venusschelpen. Ook hierbij houden wij uiteraard rekening met allergieën of dieetvoorschriften. Vraag naar de mogelijkheden.