Aan tafel

Amerika is niet alleen het land van fast food. Wie op zoek gaat naar de essentie van de Amerikaanse keuken, ziet dat het een combinatie is van traditie en innovatie. Recepten van immigranten worden met durf omarmd en aangepast. Dat is de keuken die u in B&B 7de Hemel kunt verwachten.

ONTBIJT

’s Morgens wordt een drie-gangen-ontbijt geserveerd. Waarom? Omdat we zelf de ontbijten van onze b&b-gastheer in Sequim, in de staat Washington, nooit zijn vergeten. Denk aan gerechten als meloensoep met munt, roerei met salsa en bosbessenmuffins of grapefruit met ahornsiroop, pittige worstjes en broodpudding met frambozen.

Theo en Loes: “Wat een verwennerij!”
Mieke en Wim: “We hebben genoten van jullie culinaire verrassingen.”

DINEREN OP VERZOEK

In de omgeving zijn verschillende uitstekende restaurants, maar wellicht heeft u niet altijd zin om ’s avonds nog de deur uit te gaan. Het diner bestaat uit drie gangen en koffie na tegen een vaste prijs. U geeft uw allergieën en afkeren op, en wij houden er rekening mee bij het samenstellen van het menu van die avond. Een paar van de favoriete gerechten van het huis zijn grote garnalen met bacon, kabeljauw met een pecankorstje en biefstukreepjes met Seelbach steaksaus. Op verzoek bereiden we ook kindermenuutjes, lunchpakketjes of een eenvoudige eenpansmaaltijd zoals boeuf en daube of spaghetti met venusschelpen. Van april tot oktober is het lunchterras van B&B 7de Hemel geopend voor fietsers en wandelaars. Op de kaart staan klassiekers zoals de bacon & ei sandwich en zelfgemaakte appeltaart.